Algemene voorwaarden.

Juresta, dé specialist voor uw algemene voorwaarden

Voor meer dan 70 branches ontwikkelden wij de afgelopen 30 jaar branchegerichte algemene voorwaarden. Uw bedrijfsvoering kan ook zo complex zijn, of afwijkend van de gangbare bedrijfsactiviteiten, dat branchevoorwaarden niet voldoen. In dat geval vervaardigen onze juristen algemene voorwaarden op maat voor uw organisatie. 

Werkwijze

Algemene voorwaarden vormen de basis van uw bedrijfsvoering. De spelregels liggen immers vast. Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten adviseren wij u graag of onze branchegerichte voorwaarden passen bij uw organisatie of dat maatwerk algemene voorwaarden beter aansluiten. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

Naast het vervaarden van algemene voorwaarden heeft u ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract te sluiten voor uw algemene voorwaarden. Daardoor bent u verzekerd van actuele voorwaarden die altijd voldoen aan wet- en regelgeving maar ook aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten. 

Kosten

De kosten voor uw algemene voorwaarden zijn mede afhankelijk van het type voorwaarden dat het meest geschikt is voor uw organisatie. Kunt u met branchegerichte voorwaarden uit of passen maatwerk algemene voorwaarden u beter? Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. 

Waarom Juresta

  • altijd vooraf advies over de meest geschikte voorwaarden
  • meer dan 30 jaar ervaring in het opstellen van algemene voorwaarden
  • met ons onderhoudscontract worden uw algemene voorwaarden periodiek onderhouden
  • wij kunnen ook uw voorwaarden toetsen of vertalen

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!