incassomodule Nederland.

Daadkrachtig incasseren met advocaten

Op basis van onze incassomodule Nederland wordt uw onbetaalde factuur direct door een advocaat behandeld. Is uw debiteur het niet eens met uw factuur of komt deze gemaakte betaalafspraken niet na?

Uw onbetaalde factuur wordt op een juridisch verantwoorde wijze behandeld.

Werkwijze

De incasso-advocaat behandelt uw opdracht vanaf het begin tot het eind. Dus vanaf de eerste sommatie tot aan een vonnis in een mogelijk gerechtelijke procedure. U kiest dus voor een totaaloplossing. Via uw persoonlijke online omgeving kunt u eenvoudig uw incasso-opdrachten indienen en gebruik maken van diverse hulpmiddelen voor uw debiteurenbeheer.

Kosten

Bij de behandeling van de incassoprocedure dient u rekening te houden met kosten die wel verhaalbaar zijn en kosten die niet verhaalbaar zijn op uw debiteur. De vertragingsrente, buitengerechtelijke kosten en de kosten in een eventuele gerechtelijke procedure proberen wij, binnen de kaders van het Nederlands recht, op uw debiteur te verhalen. Wij informeren u vooraf over mogelijke (bijkomende) kosten.
Op basis van onze incassomodule Nederland kunt u onbeperkt incasso-opdrachten in behandeling geven. U maakt gebruik van onze incassomodule vanaf € 375,00 per jaar.

Waarom Juresta

  • een vaste advocaat voor al uw dossiers
  • juridische vakkundige incassoprocedure
  • heldere kostenstructuur waaronder een fixed fee voor de incasso-advocaat (geen uurtarief)
  • totaaloplossing van A tot Z voor uw onbetaalde facturen

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!