incassomodule Buitenland.

Incassoprocedure op maat in het buitenland

Op basis van onze jarenlange internationale incasso-ervaring zijn wij in staat voor ieder land de meest geschikte incassoprocedure te selecteren. Ook wanneer wij samenwerken met een advocaat of incassopartner uit het buitenland, behoudt u uw aanspreekpunt bij Juresta. Uw vaste behandelaar bewaakt de voortgang van de incassoprocedure, begeleidt vanuit Nederland mogelijke rechtsmaatregelen en neemt een eventuele taalbarrière weg.

Werkwijze

Wetgeving, betalingsmoraal en incassoprocedures verschillen per land. Op basis van onze ervaring met internationale incasso-opdrachten selecteren wij de meest geschikte incassopartner. Wij werken zowel samen met incassoadvocaten, deurwaarders als incasso-organisaties ter plaatse. Het voordeel is dat onze incassopartners in het desbetreffende land volledig op de hoogte zijn van de plaatselijke wetgeving. Zakelijke misverstanden door taal of cultuur worden hiermee uitgesloten en uw belangen worden optimaal behartigd.  

Kosten

Bij de behandeling van de incassoprocedure dient u rekening te houden met kosten die wel verhaalbaar zijn en kosten die niet verhaalbaar zijn op uw debiteur. De vertragingsrente, buitengerechtelijke kosten en de kosten in een eventuele gerechtelijke procedure proberen wij, binnen de kaders van het toepasselijke recht, op uw debiteur te verhalen. Wij informeren u vooraf over mogelijk (bijkomende) kosten.

Op basis van onze incassomodule buitenland kunt u onbeperkt incasso-opdrachten in behandeling geven. U maakt gebruik van onze incassomodule buitenland vanaf € 375,00 per jaar

Waarom Juresta?

  • ruim 30 jaar een betrouwbare incassopartner voor het bedrijfsleven
  • ervaringsdeskundigen met kennis van wetgeving en incassoprocedures per land
  • benadering van uw debiteur in zijn eigen taal
  • geen taalbarrière, wij zijn uw aanspreekpunt
  • heldere kostenstructuur
  • totaaloplossing van A tot Z voor uw onbetaalde facturen

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!