Juridisch advies.

Kwalitatief juridisch advies en rechtshulp voor het MKB

Het ondernemerschap brengt in toenemende mate juridische vraagstukken en risico’s met zich mee. Van wat in eerste instantie een simpele vraagt lijkt tot een aansprakelijkheidstelling. De bij Juresta aangesloten advocaten verstrekken advies of verlenen rechtshulp op elk juridisch vlak.

De juridische partners van Juresta zijn deskundige advocaten gericht op het MKB. Op basis van deze samenwerking is de behandeling van al uw juridische kwesties bij Juresta in goede handen. In een tijd waarin juridische vraagstukken de dagelijkse gang van zaken sterk beïnvloeden, is een professionele juridisch adviseur onmisbaar. Juresta biedt op basis van haar module rechtshulp toegang tot een deskundige advocaat tegen een gereduceerd uurtarief.

Werkwijze

Wanneer u een vraag of probleem heeft neemt u contact op met Juresta of meldt u uw kwestie aan via uw persoonlijke omgeving, mijnjuresta.nl.

Wij gaan voor u op zoek naar de meest geschikte advocaat. Uw advocaat neemt contact met u op en bespreekt de (on)mogelijkheden met betrekking tot uw kwestie. Bent u akkoord met de behandeling van uw dossier dan ontvangt u een voorschotnota voor de overeengekomen uren. Op deze wijze wordt u niet geconfronteerd met torenhoge declaraties maar onze methode draagt bij aan uw kostenbeheersing.

Kosten

Op basis van onze module rechtshulp maakt u gebruik van een sterk gereduceerd uurtarief.
Een intake gesprek met één van de bij Juresta aangesloten advocaten is kosteloos.

U maakt gebruik van onze module rechtshulp vanaf € 195,00 per jaar.

Waarom Juresta?

  • tijd- en kostenbesparende juridische oplossing
  • ondernemersgerichte en deskundige advocaten voor het MKB
  • zowel voor zakelijke als voor persoonlijke kwesties
  • ook voor telefonisch juridisch advies
  • verwijzing naar de juiste advocaat voor uw vraag of probleem
  • mediation behoort tot de mogelijkheden

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op!